RAMEN BROTHERS UTRECHT

RAMEN BROTHERS UTRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 259 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramen Brothers Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 19:38 Quick, easy, and yummy!
3 mei 2022 om 15:41 Op de bouillon stond wel welke bij welke hoorde, maar bij de ramen moesten we gokken welke voor wie was ivm gelijksoortige ingrediƫnten. Wel heel lekker!
2 mei 2022 om 12:50 Verkeerde toppings, smaakloos, niet zoals het voorheen was. Ik had extra vlees besteld en extra nori en anders extrs toppings, waren niet geleverd. Het tamago ei was niet gemarineerd, maar gewoon een ordinair gekookt ei. Al met al een deceptie.
29 apr 2022 om 21:48 The food arrived on time and was delicious! I will definitely order from here again
26 apr 2022 om 9:06 De gyoza was erg lekker. Ik vond de ramen wel oke, maar niks om over naar huis te schrijven. De eend was erg droog en er zaten er weinig groenten in. De lenteui was niet gesneden maar gewoon een heel stuk stengel erin wat ook jammer was.
4 apr 2022 om 1:06 The ramen was very delicious !
27 mrt 2022 om 20:16 Excellent, as always!
9 mrt 2022 om 22:24 Echt heeeel goed
5 mrt 2022 om 11:32 Ik heb al vaak besteld bij Ramen Brothers, de veggie gyoza en de romige kippensoep zijn echt super smaakvol. Maar ik vind het vrij duur voor wat je krijgt. Er mag echt meer groente in de ramen!! En ik moest 2 uur wachten op mijn bestelling.
3 mrt 2022 om 11:03 Eten was goed zoals altijd, helaas koelt de bouillon af onderweg. Bezorging duurde 30 min langer dan beloofd, volgens Thuisbezorgd stond de bezorger lang te wachten tot het eten klaar was. Samenwerking Thuisbezorgd en restaurant niet optimaal
2 mrt 2022 om 21:44 Meer dan 2 uur gewacht en weinig smaakvol. Twee stukjes groente en twee stukjes vlees kan echt niet voor dat geld.